Otthoni dekoráció üvegfestéssel

Mi mindenre jó az üvegestés? Például ízléses és hangulatos otthoni dekorációkat készíthetünk vele. Ehhez elég egy üvegfestő készlet, és néhány jó ötlet.

Készíthetünk például borosüvegből díszlámpát. A borosüveget üvegfestékkel mozaik hatásúra festjük, a helyiséghez illő színekben és stílusban. Majd pedig vékony LED füzért teszünk az üvegbe. Már olyan ledfüzér is kapható, amelynek a kapcsolója üvegdugónak van álcázva. Az üvegfestékkel készíthetünk ablakdíszt is, hiszen olyan szetteket is vásárolhatunk, amelyek üveghatású matricává válnak száradás után. Ezzel a módszerrel díszíthetünk poharakat, bögréket, csészéket is.

Karácsonyfadíszt és egyéb díszeket is készíthetünk olyan üvegfestő szettekből, amelyekhez tartozék egy apró, üveghatású díszecske, vagy egy keret, amely jól megtartja a megszáradó festéket, és üveghatásúvá válik a színes díszecske. Ezeket a feldíszített szoba ledes fényfűzéreire is akaszthatjuk, de az adventi koszorún, vagy az ajtódíszen is jól mutatnak. Már léteznek tematikus karácsonyi üvegfestő szettek is melyeket az egyszerű üvegfestékekkel együtt megrendelhetünk például a KidsOfficeTrade-től. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük